Afbeelding
Foto: Coby Weijers

Eerste wintereditie tennistoernooi

HEINKENSZAND - Tennisvereniging TEBO uit Heinkenszand organiseert van donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari het eerste Rabobank TEBO-tennistoernooi.

In navolging van het Zeeland Refinery TEBO-tennistoernooi, dat al twintig jaar in de zomerperiode wordt georganiseerd, is er nu voor het eerst een wintereditie. Een outdoor-wintertoernooi is uniek in de regio. Rabobank Oosterschelde is hoofdsponsor. Gezelligheid is belangrijk naast het sportieve aspect. Het thema is après-ski. De kantine wordt in stijl versierd, de drankjes en hapjes aangepast en de muziek natuurlijk ook. Er wordt gespeeld in de categorieën heren, dames en gemengd dubbel 15+.

Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 26 januari via www.toernooi.nl.[l]

Lintjes voor brandweermannen

GOES - Burgemeester Margo Mulder van de gemeente Goes heeft Martin van Gilst (links) en Jaap Vasseur vrijdag verrast.

De leden van de vrijwillige brandweer kregen een lintje. Martin van Gilst uit Goes was vrijwilliger bij de Goese brandweer van 1998 tot 2018. Hij was onder meer actief als duiker en chauffeur. Jaap Vasseur uit Kloetinge begon in 1993 als vrijwilliger bij de bedrijfsbrandweer in Kinderdijk. Daarna was hij vrijwilliger bij MCW in Leusden en Kamp Soesterberg en vanaf 2003 tot 2018 bij de brandweer in Goes. Hij was hier bevelvoerder en manschap. Beide brandweermannen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.[l]

FOTO COBY WEIJERS