Theo van Teijlingen met Welkom in de herberg.
Theo van Teijlingen met Welkom in de herberg. Stichting de Figurant

Open Kerk presenteert Theo van Teijlingen in de herberg

GOES - Open Kerk presenteert Theo van Teijlingen met Welkom in de herberg op zondag 10 februari om 19.00 uur in de Vredeskerk Goes.


Op zondagavond 10 februari om 19.00 uur zal Theo van Teijlingen voorgaan in de Open Kerkdienst in de Vredeskerk in Goes. Een dienst boordevol beelden, vertellingen, nieuwe liedjes en bovenal veel muziek.
Een dienst met als thema ‘Welkom in de herberg: blues, ballads & storytelling”. Als mensen hebben we plekken nodig, herbergen, plaatsen waar het letterlijk en figuurlijk warm is, waar je welkom bent, de ander en je zelf kan ontmoeten, waar je je verhaal kunt vertellen, liederen kunt zingen, van blues tot ballad, heimwee en verlangen…
zou dat ook de kerk kunnen zijn? Moeten zijn?
Een dienst met luisterliedjes, samen zingen, veel muziek, beelden, verhalen en gedachten om weer mee op adem te komen. Verder mee te gaan, te delen… Wees welkom, nodig uit en beleef deze bijzondere dienst mee op zondagavond 10 februari 19.00 uur in de Vredeskerk. De collecte tijdens de dienst zal volledig worden geschonken aan Stichting de Figurant.

Wat is Open Kerk?
Open Kerk gaat nu het 15e jaar in en staat voor vernieuwende kerkdiensten binnen de Protestantse Gemeente Goes en zit vaak boordevol muziek, theater, film en dans. Muziek speelt een belangrijke rol in de diensten. De Open Kerkband die voornamelijk uit jongvolwassenen bestaat zorgt voor de muzikale begeleiding. De diensten worden gehouden in de Vredeskerk aan ds. W.H. van der Vegtplein in Goes.
De eerstvolgende Open Kerkdiensten zijn op:
zondag 10 februari 19.00 uur met Theo van Teijlingen
zondag 10 maart 16.00 uur Kidspraise speciaal voor kinderen
zaterdag 20 april 19.00 uur Paaswake en praise
zondag 19 mei 19.00 uur. [l]