Start gespreksgroep Rouwbeleving

GOES - Op 7 maart start bij SMWO een nieuwe gespreksgroep Rouwbeleving. SMWO organiseert de gespreksgroep Rouwbeleving om een programma te bieden aan inwoners uit de Oosterschelderegio die een dierbare hebben verloren.

Het programma heeft als doel om mensen te helpen die vast blijven zitten in hun verdriet, moeite hebben om in het ritme van de dag te komen of zich eenzaam of onbegrepen voelen in hun omgeving. Door middel van het programma hoopt SMWO deze mensen te kunnen helpen met het oppakken van hun leven.
Gedurende acht weken wordt in de groep met een programma gewerkt aan rouw en verlies. De bijeenkomsten staan in het teken van delen van ervaringen en gevoelens m.b.t. rouw. Hoe geef ik mijn verdriet een plek, hoe kom ik een stapje verder in mijn rouwproces en hoe vind ik weer toekomstperspectief? Zijn vragen die aan bod komen in het programma.
Bij interesse om deel te nemen aan deze groep kunnen deelnemers zich aanmelden bij SMWO. Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek om te kijken of de groep aansluit bij de behoefte die er is. De gespreksgroep vindt plaats bij SMWO, ’s Heer Elsdorpweg 12 in Goes.

Aanmelden/informatie
Aanmelden of informatie opvragen kan via cursussen@smwo.nl of 0113-277111.
Na aanmelding volgt een korte telefonische intake. N.B. Deelname kan zonder doorverwijzing en er zijn géén kosten aan verbonden. [l]