SSV '65 bekert tegen voormalig profclub RBC

GOES - SSV '65 kon afgelopen weekend wederom drie punten bijschrijven uit de wedstrijd tegen Krabbendijke. De tegenstander kon niet echt een vuist ballen en kwam zelden tot een aanval. SSV '65 daarentegen tergde het doel van Krabbendijke en won zeer terecht door treffers van Rick Mulder (2x) en Kaj Walraven. Hierdoor klom de ploeg naar de achtste plaats.

Aankomend weekend is er vanwege carnaval geen competitievoetbal, maar in aanloop hierop werkt SSV '65 dinsdagavond om 20.00 uur thuis het volgende bekerduel af tegen RBC Roosendaal, de voormalige profclub. Na alle misère begon RBC in 2012-13 na twintig jaar opnieuw in de vijfde klasse waar het meteen kampioen werd. De vierde klasse duurde vier seizoenen eer de titel kon worden gevierd. En nu, in de derde klasse doet de ploeg van ex-prof Henk Vos wederom een gooi naar de titel, want het staat eerste, op zes punten van nummer twee Roosendaal, een stads onderonsje dus. Nooit speelden beide ploegen dus in competitieverband tegen elkaar, wel kwam de ploeg uit Roosendaal een keer voor een oefenwedstrijd naar Goes, toen nog onder leiding van Robert Maaskant. Het zal voor SSV '65 dus een lastige klus worden, maar wie werd ook alweer de reuzendoder genoemd?

Thuis tegen Yerseke

Zaterdag 9 maart speelt SSV '65 ook weer thuis tegen Yerseke, de formatie van Alexander van Keulen, ook alweer oud oefenmeester van SSV '65. Uiteraard zal men nu aantreden met het eerste na een blunder afgelopen weekend (de ploeg dacht niet te moeten spelen op de 23ste en boekte een reisje naar Hongarije, geen rekening houdende met inhaal). Hierdoor moest het tweede aantreden tegen Axel wat een verrassende uitslag van 1-1 liet zien. Gelukkig maar voor de ranglijst. Yerseke staat vijfde. Koploper nog steeds Oostkapelle nu acht punten los. [l]