Sylvia opende in 2009 de deuren van Hot Stone Massage Studio in Goes.
Sylvia opende in 2009 de deuren van Hot Stone Massage Studio in Goes. Foto:

Hot-stone massagestudio Goes viert tienjarig bestaan

GOES - In 2009 opende Hot-stone massagestudio Goes haar deuren. "Het was toen best spannend of het zou aanslaan", zegt eigenaresse Sylvia van de Merwe. "In de loop der jaren is de klantenkring uitgebreid en de klanten van toen komen nog steeds voor hun maandelijkse massage, dus je kunt wel zeggen dat het een succes is."

Iedereen heeft het tegenwoordig druk "We blijven maar doorhollen", vertelt Sylvia van de Merwe. "Vaak hebben mensen last van hun spieren in schouders en nek en blijven daar te lang mee lopen. Belangrijk is dan om even tijd voor jezelf te nemen, een uurtje ertussen uit zonder aan je werk, gezin of verplichtingen te denken. Bij een Hot-stone massage wordt je gemasseerd met warme stenen dus dubbel op: massage én warmte. De spieren zijn daarna helemaal ontspannen, de batterij is opgeladen en mensen kunnen de druk weer aan."

De studio verhuist vanaf zaterdag naar de Zuidvlietstraat 59 in Goes. Dat en het tienjarig jubileum wil Sylvia niet zomaar voorbij laten gaan. "Ik wil het het graag met de mensen vieren."

Nieuw

Nieuwe klanten ontvangen daarom een kennismakingskorting van tien procent op een behandeling naar keuze en de eerste tien klanten die een massage boeken ontvangen een goodiebag.

Wilt u een afspraak maken of informatie over een Hot-stone massage? Bel gerust naar 06-34566703. U kunt ook een mail sturen naar vandemerwesylvia@gmail.com.

Op de site van de studio staat meer informatie: www.hotstonegoes.nl.[l]