Live-opnamen 'Ik Ken Iemand Die' in bibliotheek Goes

GOES - Op 7 maart vinden er in de Bibliotheek Goes live-opnames van de populaire podcast ‘Ik Ken Iemand Die’ plaats. In deze prijswinnende reeks audiouitzendingen neemt schrijfster en AD/PZC-columniste Nynke de Jong, samen met collega-journalisten en vrienden Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst, de hectische periode rondom kinderen krijgen en opvoeden onder de loep.

Dat alles met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen, want dat is volgens het drietal dé manier om het ouderschap te trotseren. Host Nynke de Jong: “We willen jonge ouders geruststellen, zonder alleen maar te zeiken over onze kinderen. Want natuurlijk houden we zielsveel van ze, ik vind mijn kinderen te gek. Maar toch wil ik ook wel eens vier dagen in mijn eentje op een eiland zitten. Als ouder ben je soms gewoon kapot moe. Het is fijn om te horen dat anderen dat ook hebben.”

Bezoekers kunnen de live-opnames van de podcast in Bibliotheek Goes bijwonen en vormen zo tegelijkertijd de basis voor de inhoud van de uitzending. Zij kunnen hun vraagstukken rondom het ouderschap aan de makers voorleggen, die er vervolgens op hun eigen, unieke wijze het gesprek over aangaan. Het gevoel voor humor van de makers en de chemie tussen hen staan garant voor een vermakelijke avond vol handige tips, herkenbare anekdotes en veel lol.

De live-opnames van de podcast vinden plaats op donderdag 7 maart van 20:00-22.00 uur in Bibliotheek Goes. Kaarten om de opnames bij te wonen zijn verkrijgbaar via: www.bibliotheekoosterschelde.nl.

‘Ik Ken Iemand Die’ heeft in 2018 de Dutch Podcast Award in de categorie Lifestyle in de wacht gesleept. De populaire uitzendingen vormden tevens de basis voor het gelijknamige boek dat vorig jaar verscheen. Ook verzorgen hosts Nynke de Jong, Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst per toerbeurt een column in het AD over zaken die het leven van jonge ouders gemakkelijker moeten maken. [l]