Nieuw asfalt voor kruispunt Deltaweg en Nieuwe Rijksweg

GOES - De uitgestelde werkzaamheden aan het kruispunt van de Deltaweg met de Nieuwe Rijksweg bij Goes vinden plaats in het weekend van vrijdag 22 tot en met maandag 25 maart.

DOOR EUGÈNE DE KOK

Het kruispunt zou in december al worden opgeknapt, maar toen kon het niet doorgaan vanwege de harde wind en plensbuien.

De werkzaamheden duren van vrijdag 22 maart 20.00 uur tot maandag 25 maart om 6.00 uur. De aannemer werkt op de wegvakken vanaf de rotonde Tiendenplein tot het kruispunt met de Deltaweg, vanaf het kruispunt richting de verkeerslichten bij Wilhelminadorp (en andersom) en op de parallelweg aan de noordzijde. Deze wegvakken zijn het hele weekend dicht.

Het verkeer moet omrijden via Goes en de Nieuwe Rijksweg, Nieuwedijk, Stadseweg, Kaaidijk en Langeweg. Er staan gele borden om de omleidingen aan te geven.

Slotstuk

Het werk van volgend weekend is het slotstuk van een grote opknapbeurt die de Deltaweg (N256) tussen Goes en Zierikzee heeft gekregen. De weg is vorig jaar voorzien van ander asfalt, nieuwe geleiderails en een paar vrijliggende fietspaden. Zo is er een pad voor fietsers naast de Zandkreekdam gekomen. Zij hoeven niet meer te wachten voor de slagbomen, tussen het landbouwverkeer.[l]