Jaap de Witte van RTV De Witte. FOTO JESSICA ROVERS
Jaap de Witte van RTV De Witte. FOTO JESSICA ROVERS Foto: Jessica Rovers

'We bieden ontzorging, van advies tot installatie'

GOES – Radio-TV De Witte opende voor het eerst zijn deuren in 1986 en is als specialist in verkoop en reparatie, inmiddels een begrip geworden in Goes en omstreken. Naast het repareren van televisies, hifi-apparatuur, satellietapparatuur en witgoed kunnen mensen hier terecht voor advies aan huis, de verkoop van diverse apparatuur en de installatie van satelliet en kabel.

DOOR JESSICA ROVERS

Jaap de Witte vertelt dat hij het bedrijf destijds oprichtte nadat hij een opleiding in consumentenelektronica had afgerond. “We zitten hier al heel lang. Onlangs hebben we de werkplaats vernieuwd en een showroom gecreëerd. Het is specifiek werk. We doen niet alleen reparaties, maar verzorgen de hele inrichting van huizen op het gebied van audio- en video-apparatuur. Mijn vrouw doet de administratie en ontvangt de klanten." Volgens hem gaat het werk nooit vervelen. “Er zit ontzettend veel ontwikkeling in deze branche: van draadloze muzieksystemen tot ultra HD-televisies. De afgelopen dertig jaar hebben veel technische veranderingen plaatsgevonden. Door het volgen van opleidingen ben ik met de tijd meegegaan."

Service

Mensen weten RTV De Witte goed te vinden voor reparaties, maar ook voor de aankoop van apparatuur zijn ze hier aan het goede adres. “Wij kunnen allerlei soorten en merken televisies en geluidsapparatuur uit voorraad leveren”, laat Jaap weten. “Als uw apparaat verouderd is of als u het nieuwste van het nieuwste wilt, kunt u via ons voordelig aan nieuwe apparatuur komen. Op nieuwe producten geven wij twee jaar garantie." Service staat bij RTV de Witte hoog in het vaandel. “Elk apparaat wordt door ons zelf geïnstalleerd en uitgelegd aan de klant. Hiervoor nemen we alle tijd en gaan pas weg als alles naar wens is. Het is mijn passie om het mensen helemaal naar hun zin te maken en te ontzorgen. Zo kunnen klanten gebruik maken van een leentelevisie, zodat ze niet zonder hoeven te zitten. Ook bieden we televisies aan op proef zodat mensen eerst kunnen kijken of het product hen bevalt."

RTV De Witte geeft graag advies aan huis. “We zijn begonnen met het doen van reparaties voor bedrijven, maar werken nu voor particulieren. Dat kan een reparatie zijn van een koffiezetapparaat tot de verzorging van grote projecten, zoals een thuisbioscoop. Wij luisteren naar wensen en stemmen ons advies af op ieder budget. Wij leveren apparatuur waar wijzelf achter staan" RTV De Witte onderscheidt zich bovendien van de grote ketens door een optimale afwerking van de installaties. “We werken de bedrading netjes weg en geven de finishing touch aan het product. Een persoonlijke benadering vinden we heel belangrijk en we willen maatwerk bieden. Voor ons is het een uitdaging om samen met de klant een passend plan op te stellen."[l]