De Ride for the Roses vindt plaats op zondag 15 september. ARCHIEFFOTO
De Ride for the Roses vindt plaats op zondag 15 september. ARCHIEFFOTO Foto:

Acties voor Ride for the Roses moet (meer) geld in het laatje brengen

GOES - Alle inschrijfgelden van de Ride for the Roses gaan rechtstreeks naar KWF. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren, zodat er (nog) meer geld wordt opgehaald.

DOOR EUGÈNE DE KOK

En dat doet veel mensen. “Al bijna 1400 mensen hebben op de website van de Ride for the Roses een actiepagina aangemaakt, waarop ze zich kunnen laten sponsoren door familieleden en vrienden”, legt voorzitter Eddy Bogaert van het organisatiecomité uit. “Ik doe dat zelf ook. Ik heb tegen iedereen gezegd dat ze, als ze dat willen, daarop geld kunnen storten voor mijn verjaardag, als cadeautje.” Bogaert heeft zo al bijna 270 euro ingezameld. Er zijn ook deelnemers die acties op poten zetten om geld op te halen voor het goede doel. Het organisatiecomité zelf staat tijdens Koningsdag in Goes op de vrijmarkt. Daar probeert het comité deelnemers te werven en verkoopt ze spullen om geld in te zamelen.

De Ride for the Roses vindt plaats op zondag 15 september. De gemeente Goes is voor de derde keer gastheer van het benefietevenement. Inschrijven (en een actiepagina maken) kan via www.ridefortheroses.nl.

Organiseert u een leuke actie voor de Ride for the Roses en wilt u er wat aandacht voor? Mail naar e.dekok@internetbode.nl.[l]