Ontbijt voor 50 jarigen in de Goese Polder

GOES - Op zaterdag 23 maart organiseren Stichting Buurtwerk Goese Polder, Wijkcentrum de Spinne en SMWO een ontbijt voor alle wijkbewoners die net als de wijk zelf in 1969 geboren zijn. De burgemeester en wijkwethouder schuiven ook aan bij dit gezellige ontbijt dat wordt georganiseerd om het 50 jarig bestaan van de wijk te vieren.

In het kader van 50 jaar Goese Polder zijn er het hele jaar activiteiten in de wijk.

Eind maart is de eerste lezing van een drieluik over de geschiedenis van de wijk. In april is de opening van een foto expositie en speurtocht. In mei zijn er diverse culturele avonden. In juni wordt het wijkfeest gehouden met een feestelijk avond programma. In augustus wordt er met diverse sportverenigingen uit de wijk een wijksportdag georganiseerd. In september worden er activiteiten gehouden tijdens Burendag onder andere een wijkmaaltijd en spelletjes middag voor jong en oud. In oktober is de opening van een tweede foto expositie over de geschiedenis van de wijk en in november is er een feestdag voor de kinderen met afsluitende lichtjestocht op de drie scholen in de wijk.

Verder kan iedereen een exclusieve 50 jaar Goese Polder jubileumvlag kopen deze is te bestellen via secretaris@goespolder.nl

Alle activiteiten zijn het initiatief van bewoners uit de wijk en worden ondersteund door stichting buurtwerk Goese Polder en SMWO-Welzijn.

Alle activiteiten en informatie zijn terug te vinden op de Facebookpagina ‘Goese Polder’ en op www.goesepolder.nl[l]