Raadsleden CDA helpen bij NLdoet.
Raadsleden CDA helpen bij NLdoet. Baukje Doedee

Veel hulp voor speeltuin Driewegen tijdens NLdoet

DRIEWEGEN - Op 15 en 16 maart had Zeeland te maken met een stevig Zeeuws briesje en zo nu en dan een flinke bui. Toch weerhield het de inwoners van Driewegen en CDA-raadsleden er niet van om tijdens NLdoet in actie te komen voor de speeltuinvereniging.

Op vrijdagavond gingen een aantal ouders samen met de bestuursleden op pad om aan de inwoners van Driewegen een vrijwillige bijdrage te vragen voor het onderhoud van de speeltuin. De speeltuinvereniging kan altijd rekenen op veel steun vanuit het dorp. Ook als zij activiteiten voor de kinderen organiseert zijn er altijd mensen bereid om daarbij te helpen.

Op zaterdagmiddag hebben CDA-raadsleden van de gemeente Borsele geholpen bij de nodige onderhoudswerkzaamheden. Samen met enkele kinderen en de bestuursleden van de speeltuinvereniging is alle groenaanslag verwijderd, zijn er enkele herstelwerkzaamheden gedaan en is de glijbaan volledig afgeschuurd zodat deze voorzien kan worden van een nieuwe verflaag.

De glijbaan vraagt nog even de aandacht. Er moet een verflaag op komen die zorgt voor jaren glijplezier. De verflaag die tijdens de vorige NLdoet actie met de roller erop gezet is, was er binnen mum van tijd weer af. Tips om het dit jaar beter te doen zijn van harte welkom. U kunt uw tip sturen naar speeltuin3wegen@gmail.com

De speeltuinvereniging Driewegen is erg dankbaar voor alle steun! [l]