De Ride for the Roses vindt plaats op zondag 15 september. FOTO HANS COLIJN
De Ride for the Roses vindt plaats op zondag 15 september. FOTO HANS COLIJN Foto: Hans Colijn

Kick-off van Ride for the Roses weer in Theater de Mythe

GOES - De inschrijving is al eventjes open, maar de officiële kick-off van de Ride for the Roses in Goes moet nog plaatsvinden. Op dinsdag 16 april is iedereen welkom in Theater de Mythe.

DOOR EUGÈNE DE KOK

Tijdens de traditionele kick-off is er van alles te doen op het podium van het theater in Goes. Burgemeester Margo Mulder van de gemeente Goes, gedeputeerde Jo-Annes de Bat en zangeres Patricia Foort heten het publiek om 19.30 uur welkom. Daarna zijn er nog optredens van Sing@Sea en de cabaretier Ernest Beuving. Belangrijkste deel van de avond is de presentatie van dr. Nielka van Erp, die vertelt over haar onderzoek dat wordt gefinancierd met de opbrengst van de Ride for the Roses. Daarnaast vertellen Eddy Bogaert en Arko Hoondert, een Zeeuw die voor KWF werkt, over alle evenementen die dit jaar plaatsvinden. De landelijke Ride for the Roses vindt plaats op zondag 15 september. Vertrek en aankomst zijn bij de Zeelandhallen in Goes. Het is de derde keer dat de benefiettocht plaatsvindt in Goes. De inschrijving is open sinds februari. “De teller staat al op meer dan 30.000 euro. Het is een mooie start, maar we hopen natuurlijk dat we in september een supergave cheque kunnen overhandigen met een bedrag dat vele malen hoger is”, zegt woordvoerder Annebel Schipper van KWF.

De kick-off van Ride for the Roses begint dinsdag 16 april om 19.30 uur. Iedereen is welkom. Inschrijven kan via de website www.ridefortheroses.nl.