GOES - SMWO start 9 april met de training ‘Baas over je boosheid’. Een training bedoeld voor mensen met een beperking, die er baat bij hebben om beter te leren omgaan met hun boosheid.

In deze training, ook wel Agressie Reductie Training (ART) genoemd, leren deelnemers hoe ze hun boosheid kunnen verminderen. De training is specifiek bedoeld voor mensen met een beperking. Er wordt geoefend met sociale vaardigheden, waardoor andere manieren aan bod komen om met boosheid om te gaan. In de training leren deelnemers boosheid te herkennen en beter te beheersen. Wanneer je de baas over je eigen boosheid bent kan dit problemen voorkomen. De training bestaat uit 9 bijeenkomsten en vindt plaats op dinsdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur. Bij voldoende aanmeldingen start de eerste bijeenkomst op 9 april. De training wordt gegeven op het kantoor van SMWO in Goes aan de 's-Heer Elsdorpweg 12.
Voor meer informatie of om aan te melden, kunt u contact opnemen met één van de cursuscoördinatoren via cursussen@smwo.nl of 0113-277111. [l]