Voorbereiding Showkorps 'Jonge Kracht' voor Taptoe in juni

KAPELLE - Na het succesvolle concertoptreden in Het Cederhof op zaterdagmiddag 16 maart gaat Showkorps "Jonge Kracht" verder met de voorbereidingen voor de Taptoe op zaterdag 15 juni. Aan deze taptoe zullen naast Showkorps "Jonge Kracht"nog een aantal andere korpsen en dansgroep deelnemen.

In sporthal Groene Woud wordt regelmatig onder leiding van Stefan Wisse, onze tamboermaître, geoefend voor deze taptoe, zodat er een mooie show te zien zal zijn.
Hoewel de Taptoe op 15 juni heel belangrijk is, zijn er ook nog een aantal andere optredens waar we jaarlijks aan mee doen. Te denken valt aan de Lampionoptocht in Krabbendijke op 25 april , de serenades voor de Lintjesregen in Kapelle en de optredens op Koningsdag in Kapelle en Oost-Souburg. U zult ons vast en zeker weleens tegenkomen!
Showkorps "Jonge Kracht" biedt muziekleerlingen een goede en voordelige opleiding tot het A- of B-diploma! Inlichtingen bij Suus Hartman. tel. 0113-215118, of kijkt u eens op onze website www.jongekrachtkapelle.nl òf, kom gewoon eens een keer langs in ons clubgebouw aan de Stationsstraat 10 in Kapelle? We zullen u graag ontvangen! [l]