Orgelbespeling met samenzang.
Orgelbespeling met samenzang. Foto: {uw naam}

AGENDA

Vrijdag 29 maart

Kinderkledingbeurs

13:00 | Jeugdhoeve

Op 29 en 30 maart organiseren wij voor de 5e maal een kinderkledingbeurs in de Jeugdhoeve te 's-Heerenhoek. Onze deuren zijn geopend op vrijdag 29 maart van 13.00 tot 20.00 en zaterdag van 9.30 tot 11.30 uur. De entree is gratis. Voor meer info kun je mailen naar kkbzuidbeveland@gmail.com.

Orgelbespeling met samenzang

20:00 | Elimkerk

Kees Doornhein geeft op vrijdagavond 29 maart om 20.00 uur een orgelbespeling op het prachtige orgel in de Elimkerk (Langeweg 61) te 's-Gravenpolder. Er worden diverse koralen en Psalmbewerkingen gespeeld. Tevens is er bijpassende samenzang. De toegang is gratis. De opbrengst van een collecte en een verkooptafel is voor de Spaanse Evangelische Zending (SEZ). Drie van de vijf uitgebrachte cd's van Kees Doornhein zijn te koop bij de verkooptafel. De opbrengst is helemaal bestemd voor de SEZ. Vier cd's (één is er uitverkocht) zijn te bestellen via de webshop van de SEZ: shop.sez.st en via de site van de organist: www.keesdoornhein.nl. Bij het concert zijn ook (kinder)boeken, textielwaren, wenskaarten e.d. te koop. Iedereen is van harte welkom.

Zaterdag 30 maart

Kinderkledingbeurs

9:30 | Jeugdhoeve

Op 29 en 30 maart organiseren wij voor de 5e maal een kinderkledingbeurs in de Jeugdhoeve te 's-Heerenhoek. Onze deuren zijn geopend op vrijdag 29 maart van 13.00 tot 20.00 en zaterdag van 9.30 tot 11.30 uur. De entree is gratis. Voor meer info kun je mailen naar kkbzuidbeveland@gmail.com.

Quatre Mainsgroep

13:30 | 't Kerkje van Ellesdiek

De Quatre Mainsgroep Zeeland treedt op tijdens de open middag op 30 maart in 't Kerkje van Ellesdiek. De middag stelt bezoekers in de gelegenheid het werk van Henk Bisschop te bekijken. Onder de naam 'Kleur' stelt Bisschop een dertigtal aquarellen tentoon. De middag duurt van half twee tot vier uur. De entree is grtais, evenals de koffie.

Bingo

19:30 | Wijkcentrum Jan Ligthart

De Wijkvereniging Goes Oost organiseert op zaterdag 30 maart een Bingo in Wijkcentrum Jan Ligthart, Bergweg 12 te Goes. Aanvang 19.30u. Zaal open 19.00u.

Toneelvoorstelling

19:30 | Herberg de Griffioen

Toneelvoorstelling op zaterdag 30 maart 2019 in Herberg de Griffioen, Oostkerkestraat 24 te Wolphaartsdijk aanvang 19:30 uur. Met het oog op de aanstaande verbouwing in de Griffioen hebben we toneelvereniging "Kom t'r us ni kiek'n" uitgenodigd de voorstelling De (on)handige hulp te spelen in de theaterzaal. Na afloop is er gelegenheid om te dansen. Originele titel van het toneelstuk is "Extra hulp op de eerste hulp" en is geschreven door Henk Roede. De I.B.V.A. heeft toestemming gegeven voor de voorstelling. Kaarten zijn af te halen in aan de bar van de Griffioen of door een mailtje te sturen naar herbergdegriffioen@gmail.com.

Zondag 31 maart

Aangepaste kerkdienst

10:00 | Ontmoetingskerk

U/jij bent welkom op de aangepaste kerkdienst op zondag 31 maart om 10.00 uur in de Ontmoetingskerk, Kornetstraat 4 in Goes. Voorganger: ds. P.J. Trimp. Thema: 'Bartimeüs ziet Jezus'. Lezing: Lia Wieles. Collectes: 2. We zullen samen muziek maken tijdens het zingen. Heb je zelf een muziekinstrument? Neem het dan gerust mee! Na de dienst drinken we koffie, thee of limonade. Als je geen vervoer hebt en wel wilt komen kun je bellen naar C. Bulthuis, tel. 0113-343509 of mailen naar aangepastedienstengoes.nl.

Maandag 1 april

Open Huis Hospice Het Clarahofje

19:00 | Het Clarahofje

Op maandagavond 1 april is er mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in Hospice Het Clarahofje tussen 19.00-21.00 uur. Belangstelling? Nieuwsgierig? Interesse? Kom dan langs aan 's-Heer Hendrikskinderendijk 100 in Goes. Iedereen is welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Inloopmorgen

10:00 | Geerteshuis

Iedere eerste maandag van de maand, nu dus 1 april, is er inloopmorgen voor inwoners van Kloetinge en omgeving in het Geerteshuis. Onderwerp deze keer is 'van kruidenier tot supermarkt en de streepjescode'. Om 10 uur staat de koffie klaar, de toegang is gratis.

Een toekomst na huiselijk geweld

16:00 | SMWO

SMWO start met ‘De Nieuwe Toekomst’, een project dat zich richt op vrouwen die na een periode van huiselijk geweld weer de regie over hun eigen leven willen krijgen en financieel zelfstandig willen worden. D.m.v. een 10 daagse training, onderlinge steun en intensieve coaching ontwikkelen de vrouwen een verbeterd zelfbeeld en werken we aan een nieuw toekomstperspectief. Wij zoeken deelneemsters voor De Nieuwe Toekomst. Deze training richt zich op vrouwen, die na een periode van huiselijk geweld weer de regie over hun eigen leven willen krijgen en financieel zelfstandig willen worden. De training voor de deelneemsters start in maart/april 2019. Vragen/meer informatie: Martine Kraak, m.kraak@smwo.nl, 06-49639281 of; Elise de Putter, e.deputter@smwo.nl, 06-16137033.

Woensdag 3 april

Middagbingo

13:30 | Wijkcentrum Jan Ligthart

Op Woensdag 3 april is er in Wijkcentrum Jan Ligthart, Bergweg 12, een middagbingo. Aanvang 13.30u, zaal open 13.00u.