Jaarvergadering Dorpsraad 's-Gravenpolder

'S GRAVENPOLDER - Dinsdagavond 9 april houdt de Dorpsraad ’s-Gravenpolder weer haar jaarvergadering in het dorpshuis Ons Dorpsleven te ’s-Gravenpolder. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de vergadering begint om 19.30 uur.

Tijdens deze vergadering wordt terug gekeken op de activiteiten die afgelopen jaar hebben plaats gevonden waarbij we getracht hebben de belangen van het dorp zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Graag ontvangen we op deze avond zoveel mogelijk bewoners om te weten te komen wat er in het dorp speelt, welke knelpunten er zijn, wat goed gaat en wat niet, etc. Heeft u ideeën m.b.t. de leefbaarheid van het dorp dan horen we dit graag.
Op deze avond zal ook aanwezig zijn: onze dorpswethouder Marga van de Plasse om nieuws vanuit de gemeente te laten horen; Jan Joosse van de gemeente m.b.t. de stand van zaken "Plan van Aanpak Wateroverlast"; ds. D. Westerneng over de plannen “herdenking 75 jaar slag om de Schelde” en 4/5 mei herdenking en Jos Bakker van SMWO om e.e.a. te vertellen over buurtbemiddeling. Wanneer u graag mee wilt denken en praten over de belangen van het dorp, zien we u graag tegemoet als lid van de dorpsraad. [l]