Luctor Heinkenszand neemt initiatief voor G-voetbal in de gemeente Borsele

HEINKENSZAND - Op vrijdag 12 april a.s. om 19.30 uur organiseert Luctor Heinkenszand in de kantine van de voetbalvereniging op het sportpark in Heinkenszand een informatieavond over G-voetbal in de gemeente Borsele.

Binnen de vereniging Luctor Heinkenszand is het initiatief ontstaan om de mogelijkheid te onderzoeken voor een G-voetbalteam. Een mooi initiatief waar Luctor Heinkenszand samen met de gemeente Borsele en andere voetbalverenigingen invulling aan wil geven. Het zou mooi zijn als ook voor deze doelgroep in de gemeente Borsele voetbal mogelijk is.

Gemeente Borsele en Luctor Heinkenszand vinden breed draagvlak en goede afstemming en samenwerking met andere verenigingen belangrijk.

Alle voetbalverenigingen in de gemeente Borsele zijn dan ook benaderd om dit initiatief te ondersteunen en waar mogelijk samen te werken om dit van de grond te krijgen.

De informatieavond is bedoeld voor bestuurders van de Borselse voetbalverenigingen, voor belangstellenden die hier eventueel mee aan de slag willen, voor geïnteresseerde ouders van een zoon of dochter met een beperking enz.

Als vervolg op dit initiatief wordt op zaterdagmorgen 25 mei een G-voetbalclinic georganiseerd met medewerking van het G-voetbalteam van Zeelandia Middelburg. [l]