De cast van The Passion Wolphaartsdijk.
De cast van The Passion Wolphaartsdijk. Dinique Witkam

The Passion Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - Op zaterdag 13 april om 20.00 uur zal The Passion Wolphaartsdijk worden uitgevoerd. In de Nicolauskerk, Oostkerkestraat 1 te Wolphaartsdijk, zal het verhaal van de laatste dagen van Jezus' leven worden verteld en gezongen.

De Protestantse gemeente die elke zondag in de Nicolauskerk samenkomt heeft naast haar eigen leden (oud)dorpsgenoten benaderd om hier aan mee te werken. Dat heeft geresulteerd in een enthousiaste en gevarieerde groep vocalisten en muzikanten.

Sanne Wisselink als Maria Magdalena, Erwin Nieuwdorp als Judas, Ron Moerman als Jezus, Ilse Voorhoeve als Maria, Piet Rinkhoud als Petrus en Hans Hokke als Pilatus. Zij worden ondersteund door Veerle Jansen (zang), het Nicolauskerkkoor o.l.v. Joke de Witte, Young Harpists o.l.v. Ineke de Vente, Joris van Moort (piano) en een blazersensemble o.l.v. Ad de Wit.

Het belooft een inspirerende en aangrijpende avond te worden. De toegang is vrij. Na afloop is er volop gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.[l]