Koningsspelen Kindcentrum De Poeljeugd

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Kindcentrum De Poeljeugd heeft een bijzonder programma op 12 april, dag van de Koningsspelen!

We starten de dag gezamenlijk (om 8.30 uur) met een bijzondere digitale gast! Een landelijk/sportieve bekende Nederlander!! We willen nog geen naam bekend maken, dan geven we ons "geheimpje" al weg, maar we zijn wel trots op het feit dat hij (het is een hij) onze opening op gaat luisteren! Daarna gaan we met elkaar sportief van start om de daily mile (een dagelijkse afstand die we met elkaar af kunnen leggen) te wandelen/lopen/rennen. De daily mile wordt op Koningsdag ingewijd! Vervolgens zijn er sportactiviteiten en hebben we de bekende sportinstructeurs van: Skills & Control gevraagd om deze activiteit te organiseren.

De brug tussen willen en kunnen

Skills & Control ontwikkelt kinderen door middel van voetbal. Hierbij richten wij ons op het geven van zelfvertrouwen, leren omgaan met winnen en verliezen, leren omgaan met andere culturen en persoonlijkheden. Wij zetten hiervoor kwalitatief hoogwaardige trainingen in, waardoor elk individu zich ontwikkelt op voetbaltechnisch vlak, maar ook als persoon. Ieder op zijn of haar niveau.

Waarom Skills & Control?

Iedere voetballer heeft een unieke persoonlijkheid, kwaliteiten en speelstijl. Skills & Control leert voetballers om daarvan bewust te worden en hier doelgericht mee aan de slag te gaan. Zo komt niet alleen op het gebied van techniek, maar ook op het gebied van snelheid, kracht, coördinatie en explosiviteit het beste in een voetballer naar boven. Spelers kunnen zich hierdoor onderscheiden in en buiten het veld. Dit geeft een speler vertrouwen, voldoening en extra waarde voor het team tijdens trainingen en wedstrijden. Skills & Control werpt zijn vruchten af richting de betrokken clubs. De samenwerking zorgt ervoor dat spelers technisch vaardiger worden dat absoluut zal bijdragen aan positieve resultaten. Voor de kleinsten hebben we een programma van "Voetjebal", iedereen sportief! Tussen de middag eten we de Konings"lunch". We hebben het Koningsontbijt omgezet naar een lunch. Daarna hebben de kinderen van groep 7/ 8 een knutsel activiteit voorbereid voor de kinderen van groep 1 t/m 6.

Groepsdoorbrekende knutselactiviteiten.

Kortom, de school bruist en beweegt, we vieren samen het Koningsfeest!

We hopen dat u dit programma wilt zien en dat u het mee kunt beleven. Van harte aanbevolen! [l]