SSV '65 ontvangt DBGC

GOES - SSV '65 wint maar stijgt niet. Dat was het resultaat van de uitwedstrijd bij de nummer drie NSVV. Maar winst is natuurlijk prachtig. SSV '65 klaarde geheel tegen de verwachting in de klus al in de eerste dertig minuten. Na drie minuten een treffer van Coen Verschuure, drie minuten later de 0-2 van Casper van Sabben en op het halfuur 0-3 door Perry Bek.

Na de rust rehabiliteerde NSVV zich en werd het met 2-3 nog knap spannend. De 3-3 werd binnengekopt maar afgekeurd vanwege hinder van onze doelman. Het zou SSV '65 doen stijgen, echter concurrent Arnemuiden won met 5-0 van Axel en MZC '11 zegevierde in Nieuwdorp met 1-0. Daardoor bleef SSV '65 steken op de hachelijke negende plaats. Dan moet het zaterdag maar gebeuren wanneer Erremuu Seroos treft en MZC Bruu...iets lastiger. SSV '65 speelt op eigen terrein tegen DBGC. Zaterdag DBGC is zaterdag de tegenstander. De ploeg uit Oude Tonge bezet momenteel de zevende plaats en zegevierde afgelopen weekend thuis met 1-0 over Serooskerke. Vorig seizoen eindigde de ploeg op een tiende plaats en werd het thuis een 4-2 overwinning terwijl de tumultueuze uitwedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel plus tweemaal rood DGBC en ééntje voor SSV '65. Het seizoen ervoor eindigde de ploeg tweede, maar behaalde SSV '65 toch vier punten: uit 3-3 en thuis 5-1. Dus eigenlijk kan het volgens de statistieken zaterdag niet mis gaan en kan SSV '65 eindelijk stijgen.