Het belang van een caravan- en campercheck

VLISSINGEN/GOES - Kamperen, we zijn er dol op! Het is een heerlijk idee, het ultieme gevoel van vrijheid. Maar hoe zit het met de veiligheid? Het vakantieproof maken van uw caravan of camper kan een flinke klus zijn. Van den Berg Caravan & Camper Service helpt u graag een handje mee.

Wat u zelf kunt doen is controleren wat het jaartal is van de gasfles, gasslang en drukregelaar. Dat geldt ook voor de banden. Is de bandenspanning en het profiel nog goed? Ook de breekkabel dient altijd in goede conditie te zijn. Zelf zou u ook nog de verlichting, de trekhaak en de conditie van de kitnaden kunnen controleren.
Wilt u zeker weten dat alles in orde is dan kunt u voor een check langs bij Van den Berg Caravan & Camper Service in Goes. Daar komen zaken voorbij waar u zelf niet zo snel aan denkt. Eventuele problemen onderweg, op vakantie of met de verzekeraar met betrekking tot schade, voorkomt u zo tijdig. Nu heeft Van den Berg dan ook een mooie aanbieding, namelijk 20% korting op verschillende keuringen en onderhoudsbeurten.

G607 gaskeuring
Heel belangrijk is het kachel-, koelkast- en gasfornuisonderhoud, dit om een goede werking te waarborgen. De gevolgen van slechte ontsteking en een onvolledige verbranding zijn niet te overzien. In het ergste geval wordt u blootgesteld aan koolmonoxide. Zoals u misschien al weet verplichten campinghouders in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk een G607-keurmerk. Ontstaat er een gas gerelateerde calamiteit en er is aantoonbaar geen goedkeuring aanwezig dan heeft de campingbeheerder een probleem. Deze certificering kan Van den Berg voor u verzorgen.
Het is dus van belang om u goed voor te bereiden. Wilt u meer informatie of wilt een afspraak maken? Kijk op de website, bel, mail of ga gewoon langs! www.vandenbergautoschade.nl [l]