Nieuwe avonturen beleven tijdens de voorjaarsvakantie bij Kibeo

GOES - De meivakantie is in aantocht, dat betekent bij Kibeo de VakantiemiX; het vakantieprogramma op de BSO-vestigingen. Ook deze vakantie heeft Kibeo elke dag een verrassend programma voor je kind en zijn of haar vriendjes. Dat belooft weer een gave en actieve vakantie vol nieuwe avonturen te worden!

Tijdens de VakantiemiX is er genoeg te doen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Van gezonde lekkernijen maken tot dromenvangers knutselen en van grappige selfies maken tot voetballen met vriendjes; je kind beleeft een heleboel!

De Wiedewei-vestigingen, de groene BSO binnen Kibeo, hebben een eigen programma, de Groenmix. Een hele vakantie samen met vriendjes struinen, zoeken, voelen, kijken, klimmen en ontdekken in de natuur. Wat we hier vinden, is iedere keer weer een verrassing. Met stokken maken met gave zwaarden en met bladeren knutselen we mini-schilderijtjes.

Ook kinderen die gewoonlijk niet naar de BSO komen, zijn welkom om mee te spelen tijdens de VakantiemiX. Benieuwd geworden naar alle activiteiten? Het complete programma vind je op kibeo.nl. [l]