AGENDA

Woensdag 24 april

Maritieme Leestafel

12:00 | Gallery Maritime

Maritieme Leestafel voor elke actieve liefhebber van varen in kleine en grote boten. Ook plezierig voor schippers in ruste. Elke woensdag van 12.00 tot 17.00 uur, gratis koffie, Voorstraat 45 Colijnsplaat.

Donderdag 25 april

Bingomiddag

13:30 | wijkcentrum de Spinne

Donderdag 25 april weer een gezellige bingo middag in wijkcentrum de Spinne in de Goesepolder, naast de Lidl. De zaal gaat open om 13:30 uur, de toegang is gratis. Gezellige middag voor jong en oud. Er zijn weer leuke prijzen te winnen.

Vrijdag 26 april

Wandeling met lunch

10:30 | Van Hattumhuis

De Seniorenraad Borsele organiseert op 26 april een wandeling en lunch vanaf het Van Hattumhuis, Zomerstraat 16 in Ellewoutsdijk. De route voert langs de inlagen en de Westerschelde. (Minder geschikt voor rolstoel-en rollator gebruikers). Na de wandeling (+/- 5 km) staat er een heerlijke lunch klaar in het dorpshuis. Aanvang is om 10.30 uur. Aanmelden voor 23 april bij VrijwilligersHuis, 0113-311999.

Zaterdag 27 april

Koningsontbijt Goes West

8:30 | Wijkgebouw de Westkant

Wat is er nu een beter begin van Koningsdag dan een koninklijk ontbijt? In Goes West kunt u zaterdag 27 april gezellig komen ontbijten in het wijkgebouw de Westkant aan de Evertsenstraat. Om 8.30 uur start het ontbijt met heerlijke verse broodjes, eitjes, kwark, sap, fruit enz. U kunt zich inschrijven bij de Ruilwinkel van maandag tm vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur. Per persoon betaald u een kleine bijdrage. Met deze inschrijving doet u direct mee voor de verloting van drie leuke prijzen die tijdens het ontbijt worden verloot. Schrijf u snel in want: Vol=Vol! Meer informatie via n.bouterse@smwo of de Ruilwinkel 0113-212653.

Koningsdagbingo

19:30 | Wijkcentrum Jan Ligthart

Wijkvereniging Goes Oost organiseert op zaterdag 27 april een bingo in Wijkcentrum Jan Ligthart, Bergweg 12 te Goes. Aanvang 19.30u, zaal open 19.00u. U bent van harte welkom.

Zondag 28 april

Oecumenischhe bijeenkomst

14:30 | 't Kerkje van Ellesdiek

Zondag 28 april houdt burgemeester Marga Vermue in de oecumenische bieeênkomst in 't Kerkje van Ellesdiek een 'preek van de leek' in 't Zeeuws. Marga Vermue is nu burgemeester van Sluis en was eerder wethouder in Borsele. Zij heeft als onderwerp voor de overdienkieng gekozen: 'A je gin fouten mikt, dan ka je ok niks lere.' Een uitdagend thema, niet alleen voor een politica. De bijbellezing, liederen en gebeden in de oecumenische bieeênkomst worden allemaal verzorgd in de streektaal. Voor de muzikale omlijsting zorgt het bekende en fameuze koperkwartet Jongepier. De bieeênkomst begint om 14.30 uur. De toegang is gratis. Er is een collecte voor 't Kerkje en voor een goed doel waar Zeeuwen bij betrokken zijn. Dat is nu de Stichting Nyamekye in Ghana.

Maandag 29 april

Alzheimer café

19:30 | Zorgcentrum Randhof

29 april organiseert werkgroep De Bevelanden van het Alzheimer café een informatieavond. Thema: Het toepassen van video interventie in de thuissituatie bij mensen met dementie, hun partners en mantelzorgers. De informatie wordt verzorgd door Pauline Tazelaar. Zorgcentrum De Randhof, 's heer Elsdorpweg 18, Goes. Inloop vanaf 19.00 uur. het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Toegang is gratis.

Woensdag 1 mei

Maritieme Leestafel

12:00 | Gallery Maritime

Maritieme Leestafel voor elke actieve liefhebber van varen in kleine en grote boten. Ook plezierig voor schippers in ruste. Elke woensdag van 12.00 tot 17.00 uur, gratis koffie, Voorstraat 45 Colijnsplaat.

Gratis rondleiding

14:00 | Historisch Museum/VVV

Op elke woensdagmiddag in de maanden mei, juni, juli, augustus en september kan men deelnemen een de gratis rondleiding in Goes. Voor wie, naast het royale aanbod van winkels een bijzondere kant van Goes wil ontdekken, krijgt onder leiding van een ervaren gids van de vrijwilligersorganisatie ''t Gilde de Bevelanden uitgebreid uitleg over de mooie binnenstad van Goes met zijn prachtige historische monumenten, de stadshaven en de vesten. Deze rondleidingen starten om 14.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. De gids staat voor u klaar voor de ingang van het Historisch Museum/VVV kantoor aan de Singelstraat. Vooraf aanmelden is niet nodig. Zie voor verdere informatie onze website www.gildedebevelanden.nl.

Spirituele avond

19:30 | Harmonia Zeeland

Non profit vereniging Harmonia Zeeland te Goes organiseert woensdag 1 mei weer een openbare avond met het zeer ervaren medium Jannie Dronkers. Zij ontvangt, met psychometrie op uw foto's en/of voorwerpen, informatie van gene zijde over u. Voor meer informatie; www.harmonia-zeeland.nl of mail naar harmoniazeeland@outlook.com.

Bingomiddag

13:30 | Wijkcentrum Jan Ligthart

Wijkvereniging Goes Oost, organiseert op woensdag 1 mei een bingo in Wijkcentrum Jan Ligthart, Bergweg 12 te Goes. Aanvang 13.30u, zaal open 13.00u. U bent van harte welkom.