2 internationals in het museum
2 internationals in het museum eigen foto

Zaterdag 11 mei opening van het Trekkermuseum

'S-GRAVENPOLDER - Zaterdag 11 mei is de opening van het Trekkermuseum aan de Koedijk 2 in ’s-Gravenpolder. Deze dag zijn er clubkampioenschappen ringsteken met de oude trekkers. De 1ste ring zal om 10.30 uur gestoken worden door gedeputeerde Carla Schönknecht.

in het museum aanwezig is ook een zelfgebouwde dorskast alsmede diverse mooie Meccano bouwwerken. Al bij al de moeite waard om deze dag een bezoek aan het museum te brengen. In het Trekkermuseum is ook weer een prachtige collectie historische trekkers en stationaire motoren opgesteld waar liefhebbers van kunnen genieten. Dit jaar is als thema gekozen voor een land: Duitsland.
Het cultureel agrarisch erfgoed is jaarlijks te bewonderen in het museum. Dit jaar zijn er vitrinekasten bijgekomen die gevuld zijn met mooie miniaturen, maar ook een vitrine met zelfgemaakte houten wagens, en uiteraard ook nu weer een collectie miniaturen, welke te koop zijn. U kunt op het terras gaan zitten en genieten van een heerlijk bakje koffie met een versgebakken wafel erbij. Het museum is zaterdag 11 mei geopend, van 10.00 uur tot 16.30 uur. Daarna iedere zaterdag en zondag t/m de herfstvakantie van 13.30 uur tot 16.30 uur. In juli en augustus is het museum open van dinsdag t/m zondag. Voor extra openingstijden of afwijkende tijden zie onze website: www.trekkermuseum-otmmz.nl of kijk op https://www.facebook.com/otmmz/ [l]