Nabestaandencafé voor Mantelzorgers

GOES - Mantelzorgpunt Goes van SMWO is in maart gestart met het Nabestaandencafé voor Mantelzorgers. Een ontmoetingsplek die bedoeld is om steun te bieden aan mantelzorgers die een rouw- en verlieservaring hebben omdat diegene waarvoor zij zorgden is overleden.

Het Nabestaandencafé heeft inmiddels twee keer plaatsgevonden, het gaat om een losse inloop. De opkomst was naar verwachting hoog en de reacties van de deelnemers positief. Reden voor SMWO om door te gaan met het Nabestaandencafé. Naast een luisterend oor is het fijn om je verdriet te kunnen delen met lotgenoten en ervaringen uit te wisselen. Het Nabestaandencafé voor Mantelzorgers is bedoeld als plek waar zij terecht kunnen met hun verhaal, verdriet, vragen en het uitwisselen van ervaringen. Dit wordt door bezoekers van de eerdere cafés als zeer helpend ervaren.

De volgende Nabestaandencafés vinden plaats op 22 mei en 19 juni van 10.00-11.30 uur. Locatie: SMWO, ’s Heer Elsdorpweg 12 te Goes. Voor meer informatie kunt u bellen naar SMWO 0113-277111 en vragen naar Mariette Straver of mailen naar mantelzorg@smwo.nl[l]