Leonie van Wel met 'Mood' weer terug in De Pit

GOES - Leonie van Wel, bekend van het eind 2017 verschenen prentenboek 'Kleine Koala en de Eucalyptus Droom', geeft op zaterdagavond 18 mei een concert, dit keer niet voor basisschoolkinderen maar voor iedereen uit de leeftijdsgroepen hierboven.

Het wordt een gezellige en intieme show, met liedjes van bekende popzangers en zangeressen. De liedjes kunnen voor Leonie een speciale betekenis hebben, dat wordt op 18 mei ook uit de doeken gedaan.

Leonie groeide op in de Appelstraat waar toen nog twee buurtsupers waren te vinden, een ervan werd later buurthuis De Pit. "De theaterzaal van De Pit staat tegen de plaats waar vroeger het schoolplein van mijn lagere school was te vinden, ook al ben ik jaren weggeweest, het voelt als thuiskomen". Zeker nu De Pit na deze zomer verbouwd zal worden, heeft Leonie bedacht dat het leuk is nog in het oude gebouw op te treden. Omdat ze alle hulp en medewerking van de beheerder Ronny Menheere en zijn medewerkers krijgt, is deze zaterdagavond een prima moment voor de try-out van haar programma 'Mood'. Iedereen is deze avond welkom bij Buurthuis De Pit, meer info op hun website: www.buurthuisdepit.nl[l]