Muziekvereniging Apollo Wissenkerke.
Muziekvereniging Apollo Wissenkerke.

Muziekvereniging Apollo geeft try-out concert

WISSENKERKE - Muziekvereniging Apollo uit Wissenkerke verzorgt op vrijdag 17 mei een try-out concert in Pontes Goese Lyceum (locatie oranjeweg 90), te Goes. Aanvang van het concert is 20.00 uur. Toegang is gratis. Dit concert is ter voorbereiding op de reis die de harmonie eind mei maakt naar Berlijn.

De Harmonie van muziekvereniging Apollo staat al geruime tijd onder leiding van haar dirigente Cathy Kotoun. Na het succesvolle concours in november 2017 zijn ze gepromoveerd naar de 1e divisie. Dit jaar viert de muziekvereniging een jubileumjaar. Ze zijn dit jaar 130 jaar jong. Redenen genoeg voor de muziekvereniging om met de harmonie weer op reis te gaan. Op reis gaan doen ze namelijk graag, met veel plezier en natuurlijk niet geheel onbelangrijk met veel leden. Na Praag, Fuengerola en Vaison la Romaine staat dit jaar Berlijn op het programma. Het beloofd een mooie reis te worden met concerten op prachtige locaties.

Try-out concert

Omdat Apollo zich realiseert dat hun trouwe publiek niet allemaal richting Berlijn kan afreizen, om te komen luisteren naar één van de concerten, hebben zij er voor gekozen om een try-out concert te geven in de buurt zodat iedereen in de regio ook in de gelegenheid wordt gebracht om naar het prachtige concert te komen luisteren. Het beloofd een mooie, muzikale avond te worden in Goes.[l]