Robert Stoltink de zanger van Copycat.
Robert Stoltink de zanger van Copycat. Foto:

Music for Wheels op haventerrein in Kamperland

KAMPERLAND - Zaterdag 25 mei wordt voor de 7e keer het concert Music for Wheels georganiseerd op het haventerrein in Kamperland.

De opzet in 2019 is geheel anders dan voorgaande jaren, er is nu ook een buitenterras met verkoop van mosselen en een broodje warme snack. De bar staat op een andere plaats en tijdens het concert is er een mooie ludieke verrassing voor de bezoekers.
De organisatie is in handen van Rinie van Belzen, Jan de Visser, Esther van Turenhout, Henny de Bruine, Ramon Remijnse en Henk Zwemer.
Circa 30 vrijwilligers uit Kamperland helpen mee. Deze vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk, zonder hun zou dit evenement niet plaatst kunnen vinden. Wij zijn niet jaloers op de grote concerten, met alle respect voor hun organisatie, als er bij ons 450 á 500 bezoekers komen zijn we dik tevreden. Wij denken dat het concert een sociaal gebeuren is voor Kamperland en omstreken.
Ook dit jaar is er weer een grote lichtshow tijdens het concert met movingheads, sunstrips, een stroboscoop, een rookmachine en parlampen.
Het concert is vanaf 20.30 uur tot 01.00 uur, de entree bedraagt voor iedereen €10,00.
Uiteraard is het terrein en de tent toegankelijk voor minder validen.
De drie Zeeuwse bands die op zullen treden zijn: 20.30-21.45u Bandover; 22.00-01.00u Copycat en dj Arno; vanaf 22.00 tot 01.00u is er dus non-stop optreden vanaf het podium.
Iedere bezoeker weet dat élke Euro wat het concert opbrengt naar de Stichting On Wheels uit Maasdijk gaat. Henk Zwemer heeft deze Stichting 15 jaar geleden leren kennen om met zijn mindervalide zoon Wijnand op vakantie te kunnen, inmiddels is Henk ook vrijwilliger. Na het plotseling overlijden van Marijke Sentges, oprichtster en inspirator van de Stichting, heeft het bestuur en de 15 vrijwilligers besloten om Stichting On Wheels in de geest van Marijke voort te zetten. Dit had even tijd nodig maar we gaan weer met een positief gevoel verder zodat er weer veel gezinnen kunnen genieten van hun vakanties. De Stichting krijgt geen enkele financiële steun van de overheid en draait dus geheel op vrijwilligers en sponsoren. Zij verhuren campers en andere voertuigen zodat iemand met een handicap toch op vakantie kan. Kijk voor meer info op:
www.stichtingonwheels.nl [l]