Maria gaat mee naar de feesttent. FOTO AD SCHENK
Maria gaat mee naar de feesttent. FOTO AD SCHENK Ad Schenk

Klomppopviering te Ovezande

OVEZANDE - Het is een begin van een mooie traditie aan het worden: de viering op de zondagmorgen in het weekend van Klomppop in de feesttent op het festivalterrein.

Ook dit derde jaar worden stoelen klaargezet, wordt een altaartafel gereed gemaakt, wordt bloemversiering bij Maria aangebracht en staan misdienaars en koster klaar om deze bijzondere viering tot een succes te maken. Een en ander weer in goede samenwerking tussen soosbestuur en onze parochiekern. Een mooi voorbeeld hoe gemeenschap en parochiekern elkaar opzoeken, ontmoeten en samen vieren.

Was vorig jaar de doop van Soof Remijnse, voor dit jaar was ons een huwelijksvoltrekking beloofd, maar kandidaten hebben zich nog niet gemeld! Voorganger in deze bijzondere viering is pastor Rens Stobbelaar. Deze heeft zijn wortels in Ovezande liggen, en heeft daarom een speciale band met onze gemeenschap. Voor muzikale omlijsting is er live muziek door duo J.P. en Lonneke de Klerk. Mogelijk brengt de voorganger zijn gitaar mee?

Na afloop van de viering op 26 mei, die om 10.30 uur begint, biedt De Klomp een ieder koffie en thee aan. We hopen u in grote getale te ontmoeten![l]