Wijkfeest de Polderparty 2019

GOES - In juni is er weer een spettend wijkfeest in de Goese Polder. Vanwege het jubileum jaar '50 jaar Goese Polder' heeft het wijkfeest dit jaar een extra feestelijk tintje en is er een avondprogramma.

Op zaterdag 1 juni van 14.00-18.00 uur kunnen jong en oud zich komen vermaken op de pleinen voor wijkcentrum de Spinne. Hier zijn naast een rommelmarkt en kraampjesmarkt met o.a. verschillende ambachten ook leuke activiteiten voor de kinderen. Hierbij kunt u onder andere denken aan schminken, glitter tatoeages zetten en oud Hollandse spelen. Verder zijn er optredens van o.a. de band Herrie en zangeres Samantha.

Inloophuis Oase is deze dag ook geopend. Hier kunnen bezoekers kennismaken met het veelzijdige aanbod dat het inloophuis, dat tevens zijn 25 jarig bestaan viert, te bieden heeft.

Vanwege het 50 jarige bestaan van de wijk is er tevens een buffet in wijkcentrum de Spinne met een aansluitend feestelijk avondprogramma vanaf 18.00 tot 01.00 uur in wijkcentrum de Spinne. Hier komt o.a. party DJ Willem er een gezellig feestje van maken. Voor alle activiteiten kunt u kijken op www.goesepolder.nl of de Facebookpagina Polderparty/Polderfair [l]