Fototentoonstelling Goese Polder 50 jaar in beeld

GOES - Op woensdagmiddag 29 mei wordt de fototentoonstelling 'Goese Polder 50 jaar in beeld' feestelijk geopend. Om 15.00 zal wethouder Andre van der Reest de opening verzorgen in het wijkgebouw de Spinne.

Rondom de opening zijn er ook leuke kinderactiviteiten in de wijk. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar de fototentoonstelling in het wijkgebouw de Spinne.

Historie van de Goese Polder

Enthousiaste leden van de wijkvereniging hebben de afgelopen maanden circa 100 foto’s verzameld en ingelijst over de historie van de Goese Polder. De komende tijd zal de expositie foto’s bevatten van 1969-2000. Na de zomerperiode zullen de foto’s van 2000 tot heden worden tentoongesteld. De fototentoonstelling is ook na de feestelijk opening dagelijks te bezichtigen in het wijkgebouw de Spinne.

Letterspeurtocht

Voorafgaand aan de opening, om 14.00 uur, is er een letterspeurtocht voor de kinderen tussen 4-7 jaar oud. Na de opening, om 15.15 uur, is er voor de oudere kinderen tussen 8-12 jaar een fotospeurtocht door de wijk. Beide kinderactiviteiten zijn gratis. Voor deelname kunnen de kinderen zich melden bij het jongerencentrum van het SMWO.[l]