Afbeelding
Peter de Punder

Kloetinge meiden onder 19-2 winnen districtsbeker

KLOETINGE - Kloetinge MO19-2 is er in geslaagd de bekerfinale te winnen. Een uniek prestatie! Om 13.00 uur werd er gespeeld tegen OJC Rosmalen MO19-1. Het was een zinderend spannende finale. Na een 0-1 achterstand voor Kloetinge werd na vele kansen pas ruim in de 2e helft de gelijkmaker 1-1 gescoord door Fleur Vogelaar. Met nog een kwartier te spelen werd het 1-2 voor OJC Rosmalen. Door vol op de aanval in te zetten en twee middenvelders te ruilen voor aanvallers werd er in de laatste 5 minuten gelijk gemaakt door Hieke Matthijsse. Hierdoor werden beide ploegen tot en zenuwslopende penalty reeks gedwongen. De eerste twee penalty's werden beide gekeerd door de keepers. Ook de tweede van Rosmalen werd door Kloetinge keepster Rachelle gepakt waardoor er een voorsprong ontstond. Aansluitend werden er twee door Kloetinge benut, waarna Rosmalen weer aan de beurt was. Rosmalen benutte hun derde maar misten hun vierde. Rachelle, de keeper van Kloetinge scoorde daarna zelf de winnende treffer. Emotionele en vooral blije taferelen onder de meiden van MO91-2, hun trainers en uiteraard de vele mee naar Prinsenbeek gereisde supporters. FOTO PETER DE PUNDER