Team JO12-1, vv Kloetinge.

VV Kloetinge JO12-1 wint toernooi in Eindhoven

KLOETINGE - Het team van trainer Wybrand Boonstra heeft zaterdag 8 juni het toernooi van vv Brabantia in Eindhoven op hun naam geschreven.

In de groepsfase werd afgerekend met Brabantia JO12-1, Wilhelmina JO12-1 en werd er gelijk gespeeld tegen Brandevoort JO12-1.

In de kruisfinales stond vv Kloetinge tegen een ander Zeeuws team, JVOZ. Kloetinge won met overtuiging met 3-0.

In de finale tegen Brandevoort bleef het spannend na een gelijkspel. vv Kloetinge wist de tiltel binnen te halen na een zenuwslopende strafschoppen reeks. Pepijn, Mads, Rava, Yaniek, Noah, Jurre, Sven, Siem en Mario gingen naar huis met de grootste beker en een mooie medaille.

In tweede helft van van dit voetbaljaar speelde JO12-1 in de Brabantse hoofdklasse. Daarin behaalden het team een mooie tweede plaaats.

Dus een eerste plek op dit toernooi was een mooie afsluiting van het voetbaljaar. [l]