Wedstrijd voor ringrijders.
Wedstrijd voor ringrijders. Foto:

Ringrijden en fair in Ovezande

OVEZANDE - Op 15 juni wordt voor de zevende keer het ringrijden en de fair in Ovezande georganiseerd. Niet alleen een leuke dag voor de bewoners van woonzorgcentrum NieuwSande, maar ook een gezellig evenement voor alle bezoekers en een spannende wedstrijd voor de ringrijders van de ringrijvereniging Zuid-Beveland.


U kunt één van de weinige ringrij-wedstrijden op Zuid-Beveland en zelfs de enige binnen de gemeente Borsele bezoeken in Ovezande. Als u nog geen cadeautje heeft voor vaderdag kunt u bij ons terecht. Er staan diverse kraampjes met leuke (streek)producten, een kaarsenmaker, waar zelf een kaars kan worden gemaakt, oud-hollandsche snoepkraam, een kunstschilder, vers fruit, leuke hebbedingetjes en verschillende anderen. Daarnaast is er een gezellig terras met lekkere broodjes en drankjes. Ook via de verloting kan iets voor vader worden gewonnen. En natuurlijk ook voor moeder.
Het ringrijden en de fair zijn in de Mr. Dr. Messtraat bij NieuwSande.
Het ringrijden en de fair worden om 10.00 uur geopend door de burgemeester van Borsele. De dag eindigt rond 16.00 uur met de prijsuitreiking voor de ringrijders.
Kijk voor meer informatie op Facebook.com/FairNieuwSande of op Internet: http://communities.zeelandnet.nl/fair-ovezande [l]