AGENDA

Woensdag 12 juni

Beweeginstuif voor 50+

9:00 | SMWO

Op woensdag 12 juni organiseren Zorggroep Ter Weel en SMWO een beweeginstuif voor iedereen die het fijn vind om buiten te bewegen. De instuif start om 9.00 uur in de beweegtuin van Ter Weel aan de Beukenstraat 190. Als u liever om 10.00 uur komt, is dat prima. De beweeginstuif is tussen 9.00-11.00 uur te bezoeken. Alle oefeningen kunnen op maat gemaakt worden. Opgave is niet nodig, deelname is gratis. Vindt u het leuk om mee te helpen, dan kunt u contact opnemen SMWO. Voor meer informatie kunt u terecht bij SMWO, J. Menheere, j.menheere@smwo.nl.

Gratis rondleiding door het historisch hart van Goes

14:00 | Historisch Museum/VVV

Op elke woensdagmiddag in de maanden juni, juli, augustus en september kan men deelnemen een de gratis rondleiding in Goes. Voor wie, naast het royale aanbod van winkels een bijzondere kant van Goes wil ontdekken, krijgt onder leiding van een ervaren gids van de vrijwilligersorganisatie ''t Gilde de Bevelanden uitgebreid uitleg over de mooie binnenstad van Goes met zijn prachtige historische monumenten, de stadshaven en de vesten. Deze rondleidingen starten om 14.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. De gids staat voor u klaar voor de ingang van het Historisch Museum/VVV kantoor aan de Singelstraat. Vooraf aanmelden is niet nodig. www.gildedebevelanden.nl.

Zaterdag 15 juni

Concert in de Geerteskerk

14:30 | Geerteskerk

Zaterdag 15 juni geeft het Kinder- en Tienerkoor van de Zeeuwse Muziekschool o.l.v. Janny Dieleman en het Harpensemble o.l.v. Dorine van Dijk een concert in de Geerteskerk in Kloetinge. Medewerking verlenen Hanck Wiskerke (trompet) en Theodoor Potappel (piano). Aanvang 14:30 uu. Toegang gratis.

Dansavond voor paren en alleenstaanden

20:00 | wijkcentrum de Spinne

Zaterdag 15 juni in Wijkcentrum de Spinne. Aanvang 20:00 uur. Dansavond voor paren en alleenstaanden.

Zondag 16 juni

Manhuistuin Concert

12:00 | Manhuistuin

Op 16 juni zullen De Bellringers samen met Meet5Reed het concert verzorgen in de Manhuistuin. Dit belooft een spectaculair en gevarieerd programma te worden. Een echte primeur, waarbij samen muziek maken centraal staat! Aanvang 12:00 uur, toegang gratis.

Oecumenische bijeenkomst in het Zeeuws

14:30 | 't Kerkje van Ellesdiek

Op zondag 16 juni is er een 'oecumenische bieeênkomst' in 't Kerkje van Ellesdiek. Een overdenking met als thema 'Groen gelôve' wordt verzorgd door Wim de Koeijer. Reina de Koeijer (verschillende blokfluiten) en Ko de Visser (orgel) zorgen voor de muzikale omlijsting. Aanvang 14.30 uur. De toegang is gratis. Er wordt gecollecteerd voor Nyamekye, een stichting die zich inzet voor een kindertehuis in Ghana en voor de onkosten van 't Kerkje.

Maandag 17 juni

Inspiratiesessie

19:15 | Op 't Hof Olmenstein

Wil je ook lekkerder in je vel zitten en met meer energie straks genieten van de Zeeuwse zomer? Kom dan naar de inspiratiesessie van Gezond van Nature op de prachtige locatie Op ’t Hof Olmenstein in Kloetinge, ver weg van alle drukte, maar bijzonder goed bereikbaar. Hier krijg je antwoord op vragen als “Hoe komt het dat ik me niet fit voel?” en “Wat kan ik doen om dit verbeteren?”. Meer informatie: http://www.gezondvannature.nl/agenda/ Aanmelden via: info@gezondvannature.nl

Woensdag 19 juni

Gratis rondleiding door het historisch hart van Goes

14:00 | Historisch Museum/VVV

Op elke woensdagmiddag in de maanden juni, juli, augustus en september kan men deelnemen een de gratis rondleiding in Goes. Deze rondleidingen starten om 14.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. De gids staat voor u klaar voor de ingang van het Historisch Museum/VVV kantoor aan de Singelstraat. Vooraf aanmelden is niet nodig. www.gildedebevelanden.nl.