Overhandiging van het eerste exemplaar ‘Iedereen doet mee!’.
Overhandiging van het eerste exemplaar ‘Iedereen doet mee!’.

Iedereen doet mee in de Bevelanden

GOES - Het eerste exemplaar van het magazine ‘Iedereen doet mee!’ van GR de Bevelanden is door André van der Reest, voorzitter van portefeuillehoudersoverleg Werk, Inkomen en Zorg van GR de Bevelanden op 13 juni overhandigd aan mevrouw Poppe uit Geersdijk.

In dit magazine legt de afdeling Werk, Inkomen en Zorg (WIZ) uit waar mensen met vragen over werk, inkomen en zorg, allemaal voor terecht kunnen bij afdeling WIZ van GR de Bevelanden. En dat is met veel meer vragen dan men vaak denkt! Van hulp bij schulden tot een bijdrage in schoolbenodigdheden. Van vragen over uitkeringen en formulieren tot hulp bij het invullen van documenten. Alle diensten en regelingen komen in dit bewaarnummer aan bod, zodat zo veel mogelijk mensen die recht hebben op de diensten van WIZ en/of een steuntje in de rug kunnen gebruiken weten dat ze er niet alleen voor staan. Iedereen moet immers kunnen meedoen in onze maatschappij!
Vanaf 17 juni zal bij iedere inwoner van de vijf Bevelandse gemeenten het magazine van de afdeling Werk, Inkomen en Zorg van GR de Bevelanden worden bezorgd.
Via www.grdebevelanden.nl kunnen inwoners zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van afdeling WIZ. Hier staan ook alle regelingen uit het magazine vermeld en kan men terecht voor de genoemde online diensten. [l]