Avond4daagse in 's-Heer Arendskerke

'S-HEER ARENDSKERKE - Avond4daagse is van dinsdag 25 t/m vrijdag 28 juni.

Vier leuke routes rondom ons prachtige dorp worden in 5 en 10 km uitgezet. Je krijgt iedere dag een kaart mee met routebeschrijving. De sponsors zorgen voor een lekkere traktatie zodat de energie op peil blijft.

Tijden
Dinsdagavond is om 18.30 uur de officiële start en vrijdagavond hebben we de feestelijke uitreiking. Vanwege het 5-jarig bestaan hebben we een dweilband uitgenodigd om de laatste kilometer muzikaal te begeleiden.
Inschrijven op maandag 24 juni op OBS Schengehof tussen 14.00–16.00 uur.
Van dinsdag t/m vrijdag kan vanaf 18.15 uur ingeschreven worden bij de start: Grand Café Poelwijck.
Vanaf 18.15 uur krijg je een stempeltje en elke avond mag je starten vanaf 18.30 uur voor de 5 en 10 km. Op vrijdag kan de 10 km om 18.00 uur starten, zodat ook zij met de muziek mee kunnen lopen.
Voor een medaille moet je 3 avonden meelopen maar je mag natuurlijk alle 4 de avonden meedoen.

Veiligheid
Het voorgaande jaar is gebleken dat kinderen tijdens de route het gevaar van het verkeer onderschatten. In hun enthousiasme kunnen zij de weg oprennen waar ook auto's rijden. Er staan verkeersregelaars op de gevaarlijke punten maar wij willen nadrukkelijk aan de (groot)ouders vragen om samen met de kinderen te lopen zodat ongelukken voorkomen worden.
Kinderen vanaf groep 7 mogen de 10 kilometer lopen onder strikte begeleiding van een volwassene. Sommige delen van de routes gaan over onverharde paden. Dit kan een probleem zijn voor kinderwagens, rolstoelen en ouderen.
Controleer na afloop op teken!
Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina: Avond4daagse 's-Heer Arendskerke. [l]