Overhemden in verschillende maten  bij  7camicie Goes.
Overhemden in verschillende maten bij 7camicie Goes. Foto:

Overhemden van klein tot héél GROOT!

GOES - 7camicie Goes is al weer ruim 2 jaar gevestigd op de Lange Vorststraat 61 recht tegenover Omoda. Marianne Hansler is nu ruim een jaar werkzaam bij deze overhemdenspeciaalzaak en hoort eigenlijk nog dagelijks mensen zich afvragen of 7camicie ook overhemden heeft voor de wat 'forsere' man. Nou daar heeft ze werk van gemaakt en zie het resultaat van onze unieke paspop.

Het assortiment bestaat uit maar liefst 19 verschillende maten in slim- en regular fit van XS t/m 6XL waaronder ook lengte- en buikmaten en vanzelfsprekend een collectie overhemden met korte mouw . Marianne gaat met iedere man de uitdaging aan om te bewijzen dat ze altijd een perfect passend overhemd voor hem in huis heeft. Om het extra aantrekkelijk te maken profiteert u nu tijdens de "ZOMER VOORDEEL WEKEN!!" van extra veel voordeel tot wel 30%.
Maar naast de ruime sortering 100% katoenen en linnen overhemden heeft 7camcie ook mooie polo's in 8 verschillende zomerse kleuren in de maten S t/m 2XL. U profiteert nu tijdens de "ZOMER VOORDEEL WEKEN!!" van maar liefst 50% korting op de tweede polo.
Tot slot moet u ook echt eens onze CAVELLO-boxershorts proberen. Deze mooie boxershorts zijn uniek door hun perfecte pasvorm dankzij een vernuftig tussenstuk tussen het voor en achter pand. Omhoog rollende pijpjes zijn hiermee verleden tijd en door de fijne elastische band zakt deze boxer ook niet meer af.
Kortom genoeg redenen om onze winkel of onze website tijdens de "ZOMER VOORDEEL WEKEN!!" eens te bezoeken! Kijk voor meer informatie op www.wellefashion.nl of volg ons op Facebook: 7camicieGoes. [l]