Line-up festival PeeRock op Noord-Beveland bekend

COLIJNSPLAAT - Festival PeeRock start dit jaar met een familieplein met activiteiten voor het hele gezin. Schminken, ballonartiest, dj workshop, silent disco, percussiegroep Raw Resonance, VOF De Kunst met bekende hits als “Suzanne” en “Eén kopje koffie” en hun kinderliedjes, sing a songwriter Sigourney, rappers Daniël Huijsman en Kylian van Helden en Brassband Wilhelmina. Kortom: voor elk wat wils.

Om 18.30 uur begint het avondprogramma met een optreden van de Zeeuwse band Werehound waar iedereen blij van wordt. Daarna treedt de superstijlvolle synthpop-popgroep Son Mieux op, gevolgd door Van Dik Hout, die dit jaar net als PeeRock ook zijn 25-jarig jubileum viert, met bekende nummers als “Stil in mij” en “Alles of niets”. Vervolgens verschijnt de uit Canterbury afkomstige Coco and the Butterfields met hun moderne folkrock muziek op het podium. Als afsluiter zal de tributeband Miracle met de bekende nummers van Queen de PeeRock tent op z’n kop zetten. Het belooft weer een gezellig en swingend feest te worden.

Het PeeRock festival met familieplein en foodtrucks vindt plaats op zaterdag 27 juli op de Oude Haven in Colijnsplaat en begint om 15.00 uur. Voorverkoop via www.peerock.nl/tickets. [l]