Kaaihoeveconcert door Samen-
werkingsorkest EMM-Advendo

KORTGENE – Op zondagmiddag 7 juli om 14.00 uur geeft Koninklijke Muziekvereniging E.M.M. samen met haar samenwerkingspartner Advendo uit Wolphaartsdijk voor de 15e keer een zomerconcert in de prachtige tuin van de Kaaihoeve aan de Kaaioprit 1 in Kortgene. Samen met een optreden van de Bigband van de Zeeuwse Muziekschool belooft het een mooie en muzikale middag te worden.

Het 40-koppige fanfareorkest zal de middag openen met een gevarieerd programma onder leiding van haar dirigent, Gert van er Weide. Eind juni heeft het orkest het veelzijdige programma reeds in de Belgische Ardennen gepresenteerd tijdens haar muziekreis Als afsluiting van het seizoen zal ze in de ‘thuisbasis’ Kortgene haar muzikaliteit ten gehore brengen.

Dit jaar geeft ook de Bigband van de Zeeuwse Muziekschool haar bijdrage. De Bigband staat onder leiding van Ronald Baljeu en zal met haar gevarieerde muziekstijlen de dag in stijl afsluiten.

Als u wilt genieten van een mooie zomerse middag op een sfeervolle plek en u houdt van muziek, bent u hierbij van harte uitgenodigd om te komen luisteren. De toegang van dit concert is gratis. [l]