Kindervakantieweek
Gemeente Goes

GOES - Hutten bouwen, knutselen, vossenjacht; de kindervakantieweek komt er weer aan! De kindervakantieweek valt dit jaar in de week van 12 augustus t/m 16 augustus. Behalve in de Goese Polder waar de vakantieweek vanaf 5 t/m 9 augustus is. Tijdens deze week kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar in hun eigen wijk of dorp deelnemen aan verschillende leuke activiteiten.

Iedere wijk of dorp heeft zijn eigen thema en activiteiten.
Goese Polder: 5 augustus t/m 9 augustus op het veld naast de kantine van AV’56 op sportpark Het Schenge. Goes-Zuid: 12 augustus t/m 16 augustus in en tegenover buurthuis “de Pit” aan de Appelstraat 2. Goes-Oost: Geen kindervakantieweek.
Kloetinge: 12 t/m 15 augustus voor kinderen van 6 t/m 12 jaar op het terrein van de firma Reijerse aan de Manneeweg 7 te Kloetinge. Dit jaar wordt het 20 jarige jubileum van de Klusdurpse Dagen uitgebreid gevierd. Er zijn nog plaatsen vrij.
‘s-Heer Hendrikskinderen: 12 augustus t/m 15 augustus op het Plein.
Wilhelminadorp: 12 augustus/m 15 augustus op ’t Meetje aan de Meesstoofweg.
‘s-Heer Arendskerke: 12 augustus t/m 14 augustus grasveld tegenover het Klok’uus, Wissekerkseweg 6.
Wolphaartsdijk: 12 augustus t/m 15 augustus aan de Sportweg in de speeltuin.
Graag willen wij dat alle kinderen, die zin hebben om mee te doen aan de activiteiten, ook echt kunnen deelnemen. Hoewel geprobeerd is om de bijdrage voor de kindervakantieweek zo laag mogelijk te houden, kan dit voor sommige ouders toch nog een drempel zijn om hun kind mee te laten doen. Daarom kunnen ouders met een laag inkomen een beroep doen op Stichting Leergeld Oosterscheldregio voor een bijdrage in de kosten. Hiervoor kunt u contact opnemen met St. Leergeld Oosterschelderegio. Mail leergeld@zeelandnet.nl , tel: 06-38930371 of schrijven naar Stichting Leergeld Oosterschelderegio, Postbus 395, 4460 AT Goes. [l]