Zomeractiviteiten senioren

HEINKENSZAND - Seniorenraad Borsele en de ouderensociƫteiten in Heinkenszand en Ellewoutsdijk organiseren tussen 15 juli en 9 augustus zomeractiviteiten voor senioren.

VAN ONZE REDACTIE

Zo kunnen ze maandag (15 juli) naar een dansdemonstratie in Ellewoutsdijk. Het is een demo van een koppel dat met Andre Rieu optreedt: Lisa van der Pluijm en Stef van Eenennaam. Ze dansen bij de Nederlandse Danssport Organisatie (NDO) en de WDC Amateur League. Op 5 mei werden ze Nederlands kampioen in de Basic Slow Foxtrot Klasse. De demonstratie is om 15.00 uur in het Van Hattumhuis in Ellewoutsdijk.

Pluktuin
Woensdag (17 juli) kan iedereen mee met een rondleiding door de pluktuin van Kwekerij Sluishoek in Borssele. De eigenaar geeft een rondleiding en vertelt over de pluktuin. Begin is om 13.30 uur.
Dinsdag 23 juli staat een rondvaart met de Lady Madeleine op het programma. De boot vaart vanuit Middelburg naar het Veerse Meer, door het Kanaal door Walcheren richting Veere. Hij vertrekt om 14.00 uur vanaf de Loskade in Middelburg, tegenover het NS-station. Rond 17.15 uur is iedereen daar terug. Aanmelden voor deze rondvaart moet voor 14 juli.
Op vrijdag 26 juli is er een lunchbuffet bij Van der Valk in Goes. Het buffet duurt van 12.00 uur tot 14.00 uur. Aanmelden kan tot een week voor elke activiteit bij het Vrijwilligershuis via 0113-311999 of info@vrijwilligershuis.nl.[l]