Georgina Peach & The Originators. FOTO ADRIE MOL
Georgina Peach & The Originators. FOTO ADRIE MOL Adrie Mol

Muziekfestival Nisse maakt er weer drie mooie dagen van

NISSE - Drie verschillende dagen, vol muziek, eten en drinken, kunst, streektaal, vintage en klassiekers. Genieten van een relaxte sfeer in een historische omgeving op het festivalweekend in Nisse, dat op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juli wordt gehouden in het hart van het dorp.

Op vrijdagavond om 20 uur, een sfeervol begin met een akoestische zomeravond.

Zaterdag
Zaterdag van 14.00-0.30 uur muziek op drie podia met diverse artiesten o.a. Spaaij Gypsy Band, Mood 66, Claptunes, DJ Peu Vieux en als afsluiter Mirage (Fleetwood Mac tribute band) . In de Mariakerk optredens in streektalen van o.a. Hein Augusteijn & Brabo Mundo, en in de pauzes zijn er animaties te zien van de Zeeuwse kunstenaars vanStudio Mitt.
Van 14-18 uur is de ‘Lekker uit Zeeland’ markt met hippe spullen, kunst, kunstenaars aan het werk, een edelsmid en lekkers uit Zeeland zoals taart, mossels, oesters, rosé en Black Angus kroketten. Kinderen kunnen spelen op het kinderplein of meedoen met een workshop taart versieren.

Zondag
Zondag is Retrodag. Optredens van de Rock & roll bands Old Chevy (Brazilië),en The 5 ‘O Matics. Klassieke auto’s, motoren en bromfietsen. Genieten van hamburgers op de bbq, een heerlijk broodje of taart. Struin over de vintagemarkt, scoor een leuke jurk, laat je leren schoenen shinen door Mr Lau en je haar (of snor) stijlen door barbier Van Dam of Creacit.

Info
Entree: vrijdagavond gratis, voor zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondag wordt entree gevraagd. Kinderen tot 12 haar gratis toegang. Voor oldtimers en klassiekers is de inkom op zondag gratis.
Het volledige programma is te vinden op: Facebook: Muziekfestival Nisse en www.pastorale.nl [l]