Senioren kunnen onder meer mee met een rondleiding door de Abdij. FOTO BENNIE KRAJENBRINK
Senioren kunnen onder meer mee met een rondleiding door de Abdij. FOTO BENNIE KRAJENBRINK Foto: Bennie Krajenbrink

Zomeractiviteiten senioren

HEINKENSZAND - Seniorenraad Borsele en de ouderensociƫteiten in Heinkenszand en Ellewoutsdijk organiseren tot en met 9 augustus zomeractiviteiten voor senioren.

Volgende week woensdag vindt er een bezoek plaats aan het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Iedereen kan op zijn eigen tempo alles bekijken. Tussendoor staat er een kop koffie en een bolus klaar. Het bezoek begint om 13.30 uur bij het museum aan de Weg van de Buitenlandse Pers in Ouwerkerk.

Vrijdag 2 augustus is er een wandeling en een high tea in Nisse. De tocht is ongeveer vijf kilometer lang. De activiteit begint om 13.30 uur bij het dorpshuis aan het Dorpsplein. Daar vindt ook de high tea plaats.

Woensdag 7 augustus kunnen senioren een bezoek brengen aan de Abdij in Middelburg. Deelnemers krijgen een rondleiding van anderhalf uur begint. De tour door het monument begint om 14.00 uur.

Barbecue

Vrijdag 9 augustus vindt de laatste zomeractiviteit plaats: een barbecue bij Pleisterplaats Boerhaave in Hoedekenskerke. Fred Bratvogel zorgt voor muzikale omlijsting. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom.

Aanmelden kan via het telefoonnummer 0113-311999 of via de e-mail: info@vrijwilligershuis.nl.[l]