AGENDA

Woensdag 24 juli

Openstelling Geerteskerk

13:30 | Geerteskerk

Op woensdag 24 juli is de Geerteskerk in Kloetinge geopend tussen 13:30 en 16:00 uur. De kerkgidsen leiden u graag rond! Bovendien kunt u de tentoonstelling met werk van Willem van Wijngaarden bewonderen.

Gratis rondleiding door Goes

14:00 | Historisch Museum/VVV

Op elke woensdagmiddag in de maanden juli, augustus en september kan men deelnemen een de gratis rondleiding in Goes. Voor wie, naast het royale aanbod van winkels een bijzondere kant van Goes wil ontdekken, krijgt onder leiding van een ervaren gids van de vrijwilligersorganisatie ''t Gilde de Bevelanden uitgebreid uitleg over de mooie binnenstad van Goes met zijn prachtige historische monumenten, de stadshaven en de vesten. Deze rondleidingen starten om 14.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. De gids staat voor u klaar voor de ingang van het Historisch Museum/VVV kantoor aan de Singelstraat. Vooraf aanmelden is niet nodig. Zie voor verdere informatie onze website www.gildedebevelanden.nl.

Bingoavond Stelleplas

20:00 | Brasserie Stelleplas

Woensdag 24 juli houdt het recreatieteam van Vakantiepark Stelleplas een bingoavond. Er worden 6 ronden bingo gespeeld, inclusief een superronde. De opbrengst komt geheel ten goede aan de recreatieactiviteiten op Vakantiepark Stelleplas. Aanvang 20.00, Brasserie Stelleplas, Stelleweg 5, Heinkenszand.

Zaterdag 27 juli

Openstelling Geerteskerk

10:00 | Geerteskerk

Op zaterdag 27 juli is de Geerteskerk in Kloetinge geopend tussen 10:00 en 16:00 uur. De kerkgidsen leiden u graag rond! Bovendien kunt u de tentoonstelling met werk van Willem van Wijngaarden bewonderen.

Messiaanse dienst

10:30 |

Op sabbatmorgen houden wij een Messiaanse dienst in de Torenring 44b te 's-Heer Arendskerke. De koffie staat klaar om 10:00 uur. Na de dienst hebben wij een gezamenlijke lunch.

PeeRock

15:00 |

Het bekende festival PeeRock op de Oude Haven in Colijnsplaat is dit jaar een bijzondere editie vanwege het 25-jarig jubileum. Vanaf 15.00 uur start het festival op het “familieplein” met activiteiten voor het hele gezin. PeeRock met familieplein en diverse foodtrucks, zorg dat je erbij bent. Zaterdag 27 juli op de Oude Haven in Colijnsplaat. Aanvang 15.00 uur.

Bingo bij De Zonnebloem

14:00 |

Zaterdag 27 juli houdt de Zonnebloem afd. Goes een zomerbingo in het Heer Hendrikhuis te 's Heer Hendrikskinderen. Zaal open om 13.30 uur; aanvang 14.00 uur. Opgave via tel. 223241 of 581684.

Zondag 28 juli

Kerkdienst Onderwegkerk

9:30 | Katse kerk

Onderwegkerkdienst 28 juli. Onder leiding van mw. Henriëtte A. van Dunné, muzikale begeleiding door Wim Kaashoek, orgel. Na de dienst wordt er gezamenlijk koffie en thee gedronken. De Katse Kerk, Kerkstraat 3, 4485 AL Kats. Zie ook de facebookpagina Onderwegkerk Noord-Beveland.

Woensdag 31 juli

Gratis rondleiding door Goes

14:00 | Historisch Museum/VVV

Op elke woensdagmiddag in de maanden juli, augustus en september kan men deelnemen een de gratis rondleiding in Goes. Deze rondleidingen starten om 14.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. De gids staat voor u klaar voor de ingang van het Historisch Museum/VVV kantoor aan de Singelstraat. Vooraf aanmelden is niet nodig. Zie voor verdere informatie onze website www.gildedebevelanden.nl.