Eigenaar Ferdinand Biela in zijn nieuwe zaak.
Eigenaar Ferdinand Biela in zijn nieuwe zaak. Foto:

Persia Tapijten Goes is verhuisd naar Oude Vismarkt

GOES - Persia Tapijten Goes is voortaan te vinden aan de Oude Vismarkt 6 in Goes. Hier kunt u terecht voor een nieuw tapijt en ook tapijten laten reinigen. De nieuwe locatie is groter en biedt meer keuze in verschillende soorten tapijten.

Persia Tapijten Goes is al maar liefst 35 jaar gespecialiseerd in Oosterse en Perzische tapijten. Waar het bedrijf voorheen gevestigd was aan de Opril Beestenmarkt is het per 5 augustus verhuisd naar een andere plek in de Goese binnenstad: aan de Oude Vismarkt.

De winkel biedt alle soorten nieuwe tapijten aan. Daarnaast kunt u bij de zaak terecht voor het laten wassen en repareren van uw tapijt. Dit kan voor alle soorten tapijten, al vanaf 8,90 euro per vierkante meter. "We maken professioneel schoon naar Perzische traditie en hebben hier veel ervaring mee", vertelt eigenaar Ferdinand Biela van Persia Tapijten Goes. "We verwijderen geuren en bestrijden motten, larven en mijten. Ook impregneren we tapijten en vetten ze in. U ontvangt uw tapijt weer als nieuw en fris geurend terug. In een straal van honderd kilometer halen we tapijten gratis op en leveren ze ook weer af."

De openingstijden van Persia Tapijten Goes zijn van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur. [l]