Handbalvereniging GSC leeft weer en is op zoek naar meer leden

GOES - Ja, handbalvereniging GSC (Goese Sport Combinatie) leeft weer en we zijn er van overtuigd dat we weer een goede toekomst tegemoet gaan. Dat wordt hard werken, maar dat mag het probleem niet zijn als je wilt dat kinderen door lekker te bewegen enorm veel plezier hebben in een geweldige sport. En ja GSC is op zoek naar nieuwe leden en richt zich daarbij voorlopig op bikkeltjes (zowel jongens als meiden) van 6 t/m 10 jaar.

Handbal is een geweldige sport. Het hele team doet actief mee. Samen aanvallen en samen verdedigen en oplossingen zoeken. En als je moe bent mag je even rusten. Dat laatste is soms echt nodig, want het is hard werken bij het handballen. Voorlopig richten we ons nog op de groepen 3, 4, 5 en 6 van de basisschool vertelt Auke van Hinte. Daar hebben we al trainingsgroepen van en die trainen we in de combinatie 3-4 en 5-6 een keer per week op de maandagmiddag. De jongste groep van 15.00-16.00 uur en groep 5-6 van 16.00-17.00 uur. We trainen in de gymzaal aan de Elvis Presleylaan in Goes Zuid. Dat is naast de Beatrixschool.

We gaan dit jaar ook proberen aan de competitie mee te doen, maar onderzoeken ook de mogelijkheden om met de jongste jeugd in toernooivorm te gaan spelen.

Wie meer informatie wil kan daarvoor terecht via vanhinte@planet.nl.

Alle kinderen van 6 t/n 10 jaar zijn van harte welkom om een aantal keer gratis mee te komen trainen. Natuurlijk geldt dat ook voor kinderen die in de omliggende gemeenten wonen. [l]