Rommelroute en ruilmodeshow Goes West

GOES - Zaterdag 31 augustus is er weer een rommelroute in Goes West van 9.30 tot 16.30 uur. Inwoners van Goes West verkopen vanuit hun tuin, huis of garage spulletjes die nog de moeite waard zijn voor een volgend leven.

Bij het wijkgebouw de Westkant in de Evertsenstraat staan 25 tafels waar men ook spulletjes verkoopt. In het wijkgebouw is ook een hapje en drankje verkrijgbaar. Koffie, thee, fris etc. Maar ook een lekker stukje taart of frietjes met een snack.
In het wijkgebouw zal er van 14.30 tot 15.30 uur een gezellige modeshow plaats vinden voor vrouwen. De kleding en accessoires zijn afkomstig uit de Ruilwinkel. Na de modeshow kan men de kleding en accessoires aanschaffen voor punten; is men nog geen deelnemer dan kan men ter plaatse inschrijven. De modeshow is een initiatief van een deelneemster van de Ruilwinkel. Heren zijn uiteraard ook welkom om de dames te komen bewonderen!

Rommelroute
Tijdens de rommelroute is er bij de Ruilwinkel rommelmarkt van 9.00 tot 14.00 uur en er is gratis koffie en thee verkrijgbaar.
Plattegronden van de deelnemers aan de rommelroute zijn de 31e verkrijgbaar bij het wijkgebouw en bij de Ruilwinkel vanaf 9.00 uur.
Het belooft een gezellige dag te worden in Goes West op 31 augustus!!
Op Facebook “Rommelroute Goes West” is de route ook te vinden. [l]