Fotowedstrijd ClaraThuis

GOES - ClaraThuis biedt vrijwillige hulp in de laatste levensfase op Noord- en Zuid-Beveland. Vanaf september 2019 tot mei 2020 houdt zij een fotowedstrijd met als thema 'Het onzichtbare zichtbaar maken'. De wedstrijd heeft als doel de naamsbekendheid van ClaraThuis te vergroten en een eigen fotobestand op te bouwen welke gebruikt kan worden voor meerdere doeleinden zoals bijvoorbeeld voor onze folder, flyer en website.

Elke maand worden er twee maandwinnaars uitgekozen en een publiekswinnaar. In mei 2020 worden op basis van de maandwinnaars drie winnende foto's bekend gemaakt tijdens de opening van een overzichtstentoonstelling in het Stadskantoor in Goes. Hier worden alle foto's van de maandwinnaars tentoongesteld. De drie hoofdwinnaars zullen verrast worden met een mooie prijs.

De foto's

Met uw ingezonden foto's wil Clarathuis het onzichtbare zichtbaar maken. Het kan gaan over betrokkenheid, loslaten, verdriet, woede, eenzaamheid. Je vastklampen aan het leven. Het kan gaan over het volledig in het hier en nu leven, om bewondering, angst.

Nog één keer iets voor het laatst willen doen, echt contact hebben, het laatste genieten. Of wanneer je er genoeg van hebt en eruit wilt. Om voltooid leven. Of juist door willen met leven. Het kan gaan om het besef van het einde, van de dood. Om luisteren, stilte, niks zeggen. Gewoon er zijn.

ClaraThuis is een vrijwilligersorganisatie die actief is in de regio Noord- en Zuid-Beveland. Wij richten ons specifiek op de inzet van vrijwilligers bij mensen thuis, die in hun laatste levensfase zijn. Onze goed opleidde en betrokken vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning aan de zieke en hun naasten en mantelzorgers.

www.clarathuis.nl

Voor meer informatie over ClaraThuis en de fotowedstrijd: www.clarathuis.nl. [l]