Binnenkort van start bij SMWO

GOES - Er zijn momenten in het leven waarin we onmacht kunnen ervaren, bijvoorbeeld bij het opkomen voor onszelf, rouw, agressie of spanningsklachten.

SMWO biedt op een laagdrempelige en veilige manier gratis trainingen en gespreksgroepen aan, met aandacht voor jouw ervaring. Er is aanbod voor mensen met en zonder beperking.

De kracht van een training is de groepsdynamiek: Je merkt dat je niet de enige bent die ergens moeite mee heeft. Het delen van problemen en ervaringen in een groep maakt je sterker.

Held met je geld!: In acht bijeenkomsten leer je hoe je kunt rondkomen met je geld. De groep is bedoeld voor mensen met een beperking en start op maandag 21 oktober.

Sociale vaardigheden en weerbaarheid: Op maandag 21 oktober starten twee trainingen sociale vaardigheden voor volwassenen. Eén groep is bedoeld voor mensen met een beperking. Deze trainingen zijn voor iedereen die zich wel eens onzeker voelt in contacten met anderen.

Omgaan met Verlies: In vier bijeenkomsten praten we over het verlies van een dierbare. Deze praktische gespreksgroep is bedoeld voor mensen met een beperking. Start dinsdag 24 september.

Echtscheiding: In deze informatiebijeenkomst in september kunt u terecht met uw vragen rondom een (echt)scheiding. Daarnaast start medio oktober de training Positief opvoeden voor gescheiden ouders en start eind oktober de training Jongeren en Echtscheiding.

Meer informatie:
www.smwo.nl/dienstverlening/cursus-en-training. Of mail cursussen@smwo.nl. [l]